Χρόνια συνεργασία eCig Hellas & Joyetech

Η eCig Hellas συνεργαζόμενη άριστα με την Joyetech, βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία τόσο με τους μηχανικούς της όσο και με τους υπόλοιπους διευθυντές των τμημάτων στην παραγωγή κλπ. Πολλές φορές αποφεύγουμε να δημοσιεύσουμε φωτογραφίες ή ακόμα και να αναφερθούμε σε χαρακτηριστικά μοντέλων που βρίσκονται σε πρώιμο σχεδιαστικά στάδιο, η ακόμα και στις τελευταίες δοκιμές.

Το πρώτο eVic το είχαμε στα χέρια μας 4 μήνες πριν γίνει γνωστό στην αγορά και όλοι  θα θυμούνται πως η πρώτη γλώσσα που μπήκε στο software της συσκευής μετά την Αγγλική ήταν η Ελληνική που εμείς προσαρμόσαμε!

Το δεύτερο eVic (Supreme) το είχαμε 12 μήνες νωρίτερα από την τελική παραγωγή και μάλιστα ένα κομμάτι από τα 3 πρωτότυπα που βγήκαν.

Την 30-3-2013 δοκιμάζαμε στην Ελλάδα το πρωτότυπο eVic Supreme και 12-5-2014 έγινε η πρώτη εισαγωγή-παραλαβή στην Ελλάδα ύστερα από πάρα πολλές βελτιώσεις τόσο στο hardware όσο και στο επαναστατικό sofware.

Η σχέση της εταιρίας μας με την κατασκευάστρια είναι άριστη και η επαγγελματική σχέση διακρίνεται από εχεμύθεια και αλληλοεκτίμηση.

Οι κοινοί στόχοι για εξέλιξη στα προϊόντα, προσφέροντας κάθε φορά καλύτερη ποιότητα σε προσιτή τιμή, μας ενώνουν ακόμη και σήμερα που ο ανταγωνισμός γεννά μοντέλα κάθε εβδομάδα, σε αντίθεση πριν από κάποια χρόνια που εμφανιζόταν ένα μοντέλο κάθε 6 ή 12 μήνες.

Το eGo κράτησε 3 ολόκληρα χρόνια, ενώ τα eGoT και  eGoC ανέτρεψαν κάθε προηγούμενο.

Δεν είναι τυχαίο πως η αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός του eGoC coil head καθιερώθηκε στην αγορά και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο λειτουργούν όλες οι ανταλλακτικές κεφαλές των ατμοποιητών ακόμη και σήμερα.

Η Joyetech στηρίζει τον ατμιστή και δεν έχει καταργήσει την κεφαλή eGoC εξακολουθώντας να παράγει  Ηλεκτρονικά Τσιγάρα που έχουν το ίδιο ακριβώς ανταλλακτικό, κρατώντας το κόστος και την ποιότητα σε λογικά επίπεδα.

 Με την παρούσα θέλουμε να ενημερώσουμε σχετικά με τις ημερομηνίες παραλαβής του eVic-VT.
 

Κατά την στιγμή της παραγωγής κρίθηκε αναγκαίο να γίνουν κάποιες βελτιώσεις, με αποτέλεσμα περίπου 1000 τεμάχια να πάνε κατευθείαν στην ανακύκλωση και να μην διατεθούν στην αγορά ούτε καν σαν δείγματα.
Τα δοκιμαστικά κομμάτια που έφθασαν στα χέρια των reviewers ήταν στο αρχικό στάδιο και έκτοτε έχουν ακολουθήσει πολλές βελτιώσεις.

Κρίσιμη διόρθωση θεωρήθηκε μεταξύ άλλων η τύπωση του αριθμού σειράς επάνω στις  ίδιες τις συσκευές, ώστε να ξεχωρίζουν εύκολα τα αυθεντικά και όσα έχουν γίνει επίσημα εισαγωγή από την eCig Hellas και έχουν εγγύηση.

Αρχικά η παράδοση ήταν να γίνει περίπου 10-6-2015

Η νέα ημερομηνία επίσημα ΔΕΝ έχει δοθεί ακόμη, αλλά πιθανή είναι η 15 με 20-6-2015.

Νεότερη  ενημέρωση θα ακολουθήσει μόλις μας δοθεί επίσημα η ημερομηνία φόρτωσης από την ίδια την Joyetech.

Καλά ατμίσματα

eCig Hellas

Γράψτε ένα σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να σχολιάσετε