Joyetech eVic Primo Mini (eCig e-Box Mini 80W)

Το νέο Joyetech eVic Primo mini , που η εταιρεία μας εισάγει με το branding “eCig e-Box Mini 80W”, αποτελεί τον διάδοχο των best Sellers eVic VT mini και eVic vTwo στην κατηγορία συσκευών μικρού μεγέθους με μία μπαταρία 18650 και ισχύ μέχρι 80 watts.

Η συσκευασία περιλαμβάνει την συσκευή, ένα καλώδιο φόρτισης USB/micro USB και οδηγίες χρήσης στην Ελληνική γλώσσα.


Χαρακτηριστικά:
Μέγεθος: 25Χ39Χ80mm
Βάρος: 85.0g (χωρίς μπαταρία)
Ισχύς Εξόδου: 1-80W
Μέγιστο ρεύμα εξόδου: 25 A
Εύρος Αντιστάσεων: 0.05-1.5ohm σε λειτουργίες θερμοκρασίας, 0.1-3.5ohm σε λειτουργίες Power/Start/Bypass
Ρύθμιση Θερμοκρασίας: 100-315°C/ 200-600°F
Μπαταρία: Αφαιρούμενη μπαταρία 18650 (δεν περιλαμβάνεται)
Μέγιστο ρεύμα φόρτισης: 2.0 Α
Οθόνη OLED 1.3 ιντσών, ρολόι πραγματικού χρόνου, αναβαθμίσιμο firmware

Όσον αφορά το σχήμα του είναι ιδιαίτερα εργονομικό και παρέχει πολύ καλή και άνετη αίσθηση στο χέρι του χρήστη.

Σε σύγκριση με άλλες συσκευές της ίδιας κατηγορίας, το eCig e-Box Mini 80W είναι από τις μικρότερες σε μέγεθος. ¨όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, είναι λίγο πιο κοντό και στενό από τα VTwo και VT75 nano. Είναι 1 cm πιο ψηλό από το Pico αλλά και σχεδόν 1cm πιο στενό. Ο διαθέσιμος χώρος γύρω από τον κονέκτορα του επιτρέπει να δεχτεί ατμοποιητές διαμέτρου μέχρι και 25mm.

Όσον αφορά το βάρος, το eCig e-Box Mini 80W ζυγίζει 129gr με μπαταρία. Είναι ελάχιστα πιο ελαφρύ από το Pico (131gr). Το VTC/VTwo είναι 162gr δηλαδή το Primo ζυγίζει με μπαταρία όσο περίπου το VTC χωρίς. Τα υπόλοιπα mod της κατηγορία είναι εξίσου βαριά με το VTwo. HCigar VT75 nano 160gr, Smok AL85 158gr κλπ. Το eCig e-Box Mini 80W είναι  ο νικητής της κατηγορίας με το μικρότερο βάρος.

Αισθητή αναβάθμιση έχει γίναι και στον πόλο του eCig e-Box Mini 80W . Ο πόλος του VTC είχε δεχθεί αρνητικές κριτικές. Στον νέο πόλο του eCig e-Box Mini 80W οι ατμοποιητές πατούν πιο καλά. Είναι εμφανές το πολύ μεγαλύτερο βάθος του 510.

Όσοι ατμοποιητές δοκίμαστικαν εφαρμόζουν τέλεια. Δεξιά ο Joyetech Ornate στα 25mm δεν εξέχει καθόλου.
Οι ατμοποιητές που δοκιμάστηκαν: eGo One, Cubis, Ultimo, Ornate, Delta, Delta 2, Lemo, Lemo 3, Nautilus 2, Triton, Triton mini, Tsunami 24, Avocado, Kayfun Lite, Russia 91%, Odeon, Fishbone, Trident, Serpent mini, TFV8 baby, Goblin mini.

Το καπάκι της μπαταρίας δεν είναι πλέον μαγνητικό και βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής. Ανοίγει πολύ εύκολα , συρταρωτά, με μια κίνηση ενώ δεν παρατηρείται «κροτάλισμα» και το καπάκι δείχνει ανθεκτικό.

Το αυτοκόλλητο είναι λείο και έχει εμφάνιση ανθρακονημάτων.


Η οθόνη είναι από τις μεγαλύτερες της κατηγορίας. OLED 1.3" ευκρινής και φωτεινή.
Το κουμπί είναι μεγάλο, στρογγυλεμένο με πολύ καλή αίσθηση και κλικ και άμεση απόκριση στα πατήματα. Πιέζεται άνετα είτε με τον αντίχειρα είτε με το δείκτη.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές φορτίζει ταχύτατα με 2Α. Εδώ δουλεύει στο όριο το τροφοδοτικό 1.5Α που χρησιμοποιήθηκε. Είναι βέβαιο πως με το κατάλληλο τροφοδοτικό θα πιάνει τα 2Α.

 

Το Primo mini πάντως τα πηγαίνει καλύτερα από τον προκάτοχό του όσον αφορά την ακρίβεια των ομικών τιμών των ατμοποιητών.
Στο παραπάνω βίντεο φαίνεται ο τρόπος που ελέγχεται η ακρίβεια μέτρησης αντίστασης από διάφορα mods. Το eCig e-Box Mini 80W διαβάζει τις αντιστάσεις υποδειγματικά και έχει μεγάλη ακρίβεια και σταθερότητα στο ρεύμα που δίνει. Οι μετρήσεις του Joyetech eVic Primo Mini / eCig e-Box Mini 80W είναι από το 7ο λεπτό και μετά στο video.

Επίλογος

Είναι μια πολύ αξιόλογη πρόταση. Πανάξιος αντικαταστάτης του προκατόχου του αφού έχει βελτιωθεί κυριολεκτικά σε όλα τα σημεία. 

Γράψτε ένα σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να σχολιάσετε