Η eCig Hellas ανοίγει τις πόρτες των εργαστηρίων της…

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΓΡΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ - ΧΗΜΕΙΟ
H eCig Hellas ιδρύθηκε με πρωταρχικό και κυρίαρχο στόχο την παρασκευή και παραγωγή υγρών αναπλήρωσης και συμπυκνωμένων αρωμάτων για ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Εδώ και χρόνια προσφέρει στους ατμιστές υγρά εξαιρετικής ποιότητας, αποκλειστικά και μόνο με υψηλής καθαρότητας συστατικά, τα οποία πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2014/40/ΕΕ.

Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα και τη διαχρονική διάθεση ασφαλών προϊόντων, η eCig Hellas συνεργάζεται με το εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, στο οποίο πραγματοποιούνται όλες οι χημικές αναλύσεις των υγρών αναπλήρωσης.

Πολύ νωρίς, από το 2012 κιόλας , αναλύσεις, πιστοποιητικά και εργαστηριακές μελέτες με δική μας πρωτοβουλία και αρκετά έξοδα, έκαναν οι παρακάτω:

  • Skylab Med (αναλύσεις πρώτων υλών και έτοιμων υγρών αναπλήρωσης)
  • Group MG Γερμανίας (αναλύσεις υγρών αναπλήρωσης και ατμού)
  • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας , Τμήμα Βιοχημείας
  • Πανεπιστήμιο Κρήτης, Τμήμα Τοξικολογίας

Τον Σεπτέμβρη του 2013 κινηθήκαμε δικαστικά και κερδίσαμε στο ΣτΕ απέναντι στον ΕΟΦ και την παλαιότερη κάθετη απαγόρευση του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια!

Στις μεγάλες μας επιτυχίες προστέθηκε και η απόφαση του ΣτΕ που μας δικαίωσε στην δίκη απέναντι στον ΕΟΦ.

Αθήνα 13-9-2013 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. Η απόφαση του ΕΟΦ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΙΣΧΥ

Ενημέρωση: η από 25 Ιουλίου 2008 του ΕΟΦ, με την οποία απαγορεύεται η διακίνηση όλων των προϊόντων που περιέχουν νικοτίνη και πωλούνται με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, δεν έχει ισχύ, σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.  

Όλα τα προϊόντα μας – υγρά αναπλήρωσης, συμπυκνωμένα αρώματα, συσκευές – διαθέτουν πλήρη φάκελο σε:

  • Μετρήσεις περιεκτικότητας νικοτίνης
  • Μετρήσεις περιεκτικότητας σε μέταλλα, αλδεϋδες και νιτροσαμίνες στον ατμό
  • Συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία (REACH/CLP) σχετικά με την ταξινόμηση και επισήμανση χημικών προϊόντων
  • Καταχώρηση στο Εθνικό Μητρώο Χημικών προϊόντων
  • CE δηλώσεις συμμόρφωσης και πλήρεις φάκελοι με τα τεχνικά χαρακτηριστικά για ηλεκτρολογικό υλικό
  • Μελέτη ασφαλείας και σταθερότητας υπό φυσιολογικές συνθήκες χρήσης.

Τα υγρά αναπλήρωσης καθώς και όλα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι κοινοποιημένα στο ευρωπαϊκό σύστημα EUCEG που δημιουργήθηκε για την εφαρμογή της οδηγίας 2014/40 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Από τις χημικές αναλύσεις βεβαιώνουμε ότι τα υγρά αναπλήρωσης της eCig Hellas είναι απαλλαγμένα από διακετύλιο, ακεταλδεύδη, πρόσθετα με ιδιότητες ΚΜΤ και δεν ανιχνεύθηκαν νιτροζαμίνες σύμφωνα με τα αναφερόμενα όρια ανίχνευσης.

Όλα τα υγρά της eCig Hellas παρασκευάζονται σε ειδικές εγκαταστάσεις, με ιδιόκτητο χημείο, υπό την εποπτεία και επίβλεψη επιστημόνων.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό αναλαμβάνει τους ελέγχους των υλών και την αδιάλειπτη παρακολούθηση της γραμμής από την παραλαβή και την παρασκευή, μέχρι την συσκευασία και αποθήκευση. 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Κύριο μέλημα της εταιρίας δεν είναι απλά η προώθηση των προϊόντων, αλλά η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών, ώστε να διασφαλιστεί η άψογη εξυπηρέτηση.

Καθημερινά προσπαθούμε με πάθος για την εξυπηρέτηση του πελάτη, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια.

Για αυτό το λόγο παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη στην ειδικά εξοπλισμένη, τεχνική μονάδα μας, στο πρώτο επίσημο Joyetech Service Center στην Ευρώπη.

Σε εμάς θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία τεχνικών εξαρτημάτων εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής.

Οι υψηλής εξειδίκευσης τεχνικοί, άριστα καταρτισμένοι, σε συνεχή επικοινωνία με τα service centers των μεγαλύτερων κατασκευαστών στον κόσμο, είναι καθημερινά στη διάθεση των συνεργατών της eCig Hellas, έτοιμοι να δώσουν λύσεις.

Ζήστε την εμπειρία του γρηγορότερου και αποτελεσματικότερου service! 

Γράψτε ένα σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να σχολιάσετε