Γεύσεις Joyetech DIY & Πρώτες Ύλες

Τα συμπυκνωμένα αρώματα είναι γεύσεις σε συμπυκνωμένη μορφή και δεν πρέπει ποτέ να ατμίζονται μόνα τους. Η συνιστώμενη δόση για τα συμπυκνωμένα αρώματα είναι 7-10 σταγόνες ανά 10 ml ατμιστικής βάσης. Μην ξεχάσετε να αφήσετε το υγρό να ωριμάσει για τουλάχιστον 24/48 ώρες πριν το ατμίσετε .

Παρακαλούμε φροντίστε να αναμίξετε τη συμπυκνωμένη γεύση με ατμιστική βάση πριν το άτμισμα.

Εμφάνιση 1 έως 24 από 30 (2 Σελ.)

άρωμα, joyetech, tobacco, 10ml., e2238-toba., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Tobacco 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Tobacco Συμπυκνωμένο άρωμα Tobacco της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Γ..

άρωμα, joyetech, strawberry, 10ml., e2237-strw., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Strawberry 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Strawberry Συμπυκνωμένο άρωμα Strawberry της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρή..

άρωμα, joyetech, ry4, 10ml., e2236-lsry., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech RY4 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech RY4 Συμπυκνωμένο άρωμα RY4 της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη..

άρωμα, joyetech, red, mix, 10ml., e2235-remx., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Red Mix 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Red Mix Συμπυκνωμένο άρωμα Red Mix της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Γ..

άρωμα, joyetech, virginia, 10ml., e2240-virg., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Virginia 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Virginia Συμπυκνωμένο άρωμα Virginia της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. ..

άρωμα, joyetech, raspberry, 10ml., e2234-rasp., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Raspberry 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Raspberry Συμπυκνωμένο άρωμα Raspberry της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση..

άρωμα, joyetech, pineapple, 10ml., e2233-piap., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Pineapple 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Pineapple Συμπυκνωμένο άρωμα Pineapple της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση..

άρωμα, joyetech, peach, 10ml., e2232-peac., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Peach 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Peach Συμπυκνωμένο άρωμα Peach της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τ..

άρωμα, joyetech, pam, 10ml., e2231-pamm., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Pam 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Pam Συμπυκνωμένο άρωμα Pam της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δο..

άρωμα, joyetech, lemon, 10ml., e2230-lemo., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Lemon 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Lemon Συμπυκνωμένο άρωμα Lemon της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τ..

άρωμα, joyetech, kiwi, 10ml., e2229-kiwi., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Kiwi 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Kiwi Συμπυκνωμένο άρωμα Kiwi της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη ..

άρωμα, joyetech, ice, menthol, 10ml., e2228-icem., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech iCe Menthol 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech iCe Menthol Συμπυκνωμένο άρωμα iCe Menthol της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χ..

άρωμα, joyetech, grape, 10ml., e2227-grap., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Grape 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Grape Συμπυκνωμένο άρωμα Grape της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τ..

άρωμα, joyetech, energy, 10ml., e2226-ener., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Energy 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Energy Συμπυκνωμένο άρωμα Energy της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για..

άρωμα, joyetech, apple, 10ml., e2213-appl., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Apple 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Apple Συμπυκνωμένο άρωμα Apple της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. ..

άρωμα, joyetech, downhill, 10ml., e2225-down., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Downhill 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Downhill Συμπυκνωμένο άρωμα Downhill της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. ..

άρωμα, joyetech, desert, storm, 10ml., e2224-dest., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Desert Storm 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Desert Storm Συμπυκνωμένο άρωμα Desert Storm της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη..

άρωμα, joyetech, desert, 10ml., e2223-dsrt., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Desert 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Desert Συμπυκνωμένο άρωμα Desert της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για..

άρωμα, joyetech, daf, 10ml., e2222-daor., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech DAF 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech DAF Συμπυκνωμένο άρωμα DAF της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δο..

άρωμα, joyetech, blackberry, 10ml., e2215-blbe., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Blackberry 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Blackberry Συμπυκνωμένο άρωμα Blackberry της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρή..

άρωμα, joyetech, banana, 10ml., e2214-bana., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Banana 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Banana Συμπυκνωμένο άρωμα Banana της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Γι..

άρωμα, joyetech, cuban, 10ml., e2221-cubn., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Cuban 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Cuban Συμπυκνωμένο άρωμα Cuban της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τ..

άρωμα, joyetech, cigar, 10ml., e2220-ciga., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Cigar 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Cigar Συμπυκνωμένο άρωμα Cigar της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Γι..

άρωμα, joyetech, chocolate, 10ml., e2219-choc., γεύσεις, joyetech

Άρωμα Joyetech Chocolate 10ml

rating
€4.00

Άρωμα Joyetech Chocolate Συμπυκνωμένο άρωμα Chocolate της παγκόσμιας εταιρείας Joyetech για χρήση σε υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση..

Εμφάνιση 1 έως 24 από 30 (2 Σελ.)