Συχνές ΕρωτήσειςΓιατί τα ecig είναι καλύτερα από τα παραδοσιακά τσιγάρα;Πολλοί θα αναρωτιούνται γιατί είναι καλύτερο το ηλεκτρονικό τσιγάρο από το παραδοσιακό τσιγάρο. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι το ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν περιέχει τις χιλιάδες χημικές-τοξικές ουσίες που περιέχονται στον καπνό ενός παραδοσιακού τσιγάρου.

Τι είναι η προπυλενογλυκόλη;Η προπυλενογλυκόλη ή αλλιώς γλυκόλη προπυλενίου που χρησιμοποιείται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο eCig, είναι ένα άχρωμο και γλυκό υγρό, με παχιά και κολλώδη υφή.
Η προπυλενογλυκόλη χρησιμοποιείται στη παραγωγή τροφίμων και καλλυντικών , είναι ασφαλής για τον άνθρωπο και φιλική προς το περιβάλλον.

Σε ποιους απευθύνεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο;Είναι γνωστό οτι το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν αποτελεί φαρμακευτική μέθοδο διακοπής του παραδοσιακού καπνίσματος.
Ωστόσο, μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του. Δεν είναι όμως αυτή η μοναδική ομάδα ανθρώπων στην οποία απευθύνεται. Αντιθέτως, υπάρχουν αρκετές ομάδες στις οποίες το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει πρωταρχικό ρόλο.

Πως δουλεύει ενα ηλεκτρονικό τσιγάρο;Υπάρχουν 3 κύρια μέρη σε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο:

  • Τα αναλώσιμα φίλτρα
  • Τον ατμοποιητή
  • Την επαναφορτιζόμενη μπαταρία

Τι είναι η νικοτίνη;Νικοτίνη ονομάζεται το αλκαλοειδές, το οποίο το συναντάμε σε σχετικά μεγάλες ποσότητες στα φύλλα του καπνού (Nicotiana tabacum).
Την συναντάμε επίσης σε μικρότερες ποσότητες στα φυτά όπως η τομάτα, η πατάτα και η μελιτζάνα. Πρόκειται για ένα άοσμο υγρό, με ισχυρή δηλητηριώδη δράση και έχει ιδιαίτερα πικρή γεύση.

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)