Υγρά αναπλήρωσης

Υγρό Αναπλήρωσης

Εμφάνιση 97 έως 120 από 450 (19 Σελ.)

γεύσεις, ecig, άρωμα, guava, 10ml, e2557-guav

Άρωμα Guava 10ml

rating
€5.00

Guava Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Guava Σημείωση: atmistiki-bash Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα χαρακ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, graham, cracker, 10ml, e2555-grcr

Άρωμα Graham Cracker 10ml

rating
€5.00

Graham Cracker Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Graham Cracker Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα χ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, cheese, cake, 10ml, e2554-chca

Άρωμα Cheese Cake 10ml

rating
€5.00

Cheese Cake Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Cheese Cake Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα χαρακτη..

γεύσεις, ecig, άρωμα, βουτυρόγαλα, 10ml, e2553-bumi

Άρωμα Βουτυρόγαλα 10ml

rating
€5.00

Βουτυρόγαλα Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Βουτυρόγαλα Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα χαρακτη..

γεύσεις, ecig, άρωμα, kαμμένη, ζάχαρη, 10ml, e2552-bsug

Άρωμα Kαμμένη Ζάχαρη 10ml...

rating
€5.00

Kαμμένη Ζάχαρη Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Kαμμένη Ζάχαρη Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα χ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, bavarian, cream, 10ml, e2551-bacr

Άρωμα Bavarian Cream 10ml

rating
€5.00

Βερύκοκκο Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Bavarian Cream Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα χαρακτ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, σύκο, 10ml, e2550-figx

Άρωμα Σύκο 10ml

rating
€5.00

Σύκο Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Σύκο Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα χαρακτηριστικά του. ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, sweet, spring, 10ml, e2549-nero

Άρωμα Sweet Spring 10ml

rating
€5.00

Sweet Spring Απόσταγμα γλυκών ανθών πορτοκαλιάς, αρώματα αμυγδάλου με βανίλια Μαδαγασκάρης , ξανθιά ζάχαρη και μια νότα τριαντάφυλλου. Τρελός συνδυασμός ενός αρώματος ξεκάθαρου που μπορεί να δώσει εντελώς άλλο τόνο σε καπνικά που πιθανόν να σας έχ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, δαμάσκηνο, 10ml, e2449-plum

Άρωμα Δαμάσκηνο 10ml

rating
€5.00

Δαμάσκηνο Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Δαμάσκηνο Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα χαρακτηριστ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, καφές, espresso, stretto, 10ml, e1148-espr

Άρωμα Καφές Espresso Stretto 10ml...

rating
€5.00

Καφές Espresso Stretto Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Καφές Espresso Stretto Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, milkshake, σοκολάτα, 10ml, e2421-chmi

Άρωμα Milkshake Σοκολάτα 10ml...

rating
€5.00

Milkshake Σοκολάτα Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Milkshake Σοκολάτα Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευτε..

γεύσεις, ecig, άρωμα, κρέμα, γάλακτος, 10ml, e2376-crfl

Άρωμα Κρέμα Γάλακτος 10ml...

rating
€5.00

Κρέμα Γάλακτος Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Κρέμα Γάλακτος Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα χ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, καστανή, ζάχαρη, 10ml, e2019-brow

Άρωμα Καστανή Ζάχαρη 10ml...

rating
€5.00

Καστανή Ζάχαρη Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Καστανή Ζάχαρη Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα χ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, καρύδι, 10ml, e1945-waln

Άρωμα Καρύδι 10ml

rating
€5.00

Καρύδι Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Καρύδι Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα χαρακτηριστικά το..

γεύσεις, ecig, άρωμα, κρέμα, καραμελέ, 10ml, e1819-crea

Άρωμα Κρέμα Καραμελέ 10ml...

rating
€5.00

Κρέμα Καραμελέ Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα κρέμα καραμελέ Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα χ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, ούζο, 10ml, e1798-ouzo

Άρωμα Ούζο 10ml

rating
€5.00

Ούζο Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Ούζο Σίγουρα το άρωμα του μας θυμίζει κάτι από Ελλάδα. Το ούζο είναι μείγμα νερού & διάφορων αρωματικών βοτάνων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται πάντα ο γλυκάνισος. Η απόσταξ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, βερύκοκκο, 10ml, e1730-disc

Άρωμα Βερύκοκκο 10ml

rating
€5.00

Βερύκοκκο Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα βερύκοκκο Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα χαρακτηριστ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, καπνός, downhill, 10ml, e1146-down

Άρωμα Καπνός Downhill 10ml

rating
€5.00

Καπνός Downhill Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Καπνός Downhill   Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, καπνός, cubano, 10ml, e1141-cuba

Άρωμα Καπνός Cubano 10ml

rating
€5.00

Καπνός Cubano Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Καπνός Cubano   Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευτε..

γεύσεις, ecig, άρωμα, καπνός, new, harbor, 10ml, e2679-newh

Άρωμα Καπνός New Harbor 10ml

rating
€5.00

Καπνός New Harbor Το παλιό λιμάνι (old harbor) «ανακαινίστηκε» και έγινε ακόμα καλύτερο. Τα ψιλοκομμένα φύλλα αρίστης ποικιλίας καπνού, απέκτησαν απολαυστικότερη γλυκάδα στη γεύση και το υγρό έγινε ακόμα πιο ευχάριστο. Απανταχού λάτρεις των καπνικ..

dinner, lady, dinner, lady, strawberry, custard, 50ml, e2674

Dinner Lady - Strawberry Custard - 50ml

rating
€19.25

Dinner Lady - Strawberry Custard Περιεχόμενο 50ml (20% PG / 80% VG), χωρίς νικοτίνη, σε συσκευασία (μπουκαλάκι) 60ml Η φυσική φράουλα είναι ισορροπημένη με γλυκιά, κρεμώδη κρέμα και καραμέλα. Μια αναζωογονητικά διαφορετική φράουλα που θα σας συ..

dinner, lady, dinner, lady, lemon, tart, 50ml, e2673

Dinner Lady - Lemon Tart - 50ml

rating
€19.25

Dinner Lady - Lemon Tart Περιεχόμενο 50ml (20% PG / 80% VG) χωρίς νικοτίνη, σε συσκευασία (μπουκαλάκι) 60ml Η Dinner Lady φέρνει την φρεσκοψημένη τάρτα λεμονιού από το ζαχαροπλαστείο στον ατμοποιητή σας! H πλούσια κρέμα με το ξύσμα λεμονιού κα..

twelve, monkeys, twelve, monkeys, kanzi, 50ml, e2676

Twelve Monkeys - Kanzi - 50ml

rating
€19.25

Twelve Monkeys - Kanzi Περιεχόμενο 50ml σε συσκευασία (μπουκαλάκι) 60ml Αυτό το βραβευμένο μείγμα (2017 Best Fruit Award) από καραμέλες, φράουλες, καρπούζι και μια νότα από ακτινίδιο είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσει ακόμα και τον πιο ανήσυχο ου..

twelve, monkeys, twelve, monkeys, matata, 50ml, e2675

Twelve Monkeys - Matata - 50ml

rating
€19.25

Τwelve Monkeys - Matata Περιεχόμενο 50ml σε συσκευασία (μπουκαλάκι) 60ml Μεγάλο, τολμηρό σταφύλι στην εισπνοή, ακολουθούμενο από ένα λείο, ώριμο μήλο στην εκπνοή. Αυτό το φωτεινό και ζουμερό μείγμα θα ξυπνήσει τις γεύσεις σας όλη την ημέρα, κάθ..

Εμφάνιση 97 έως 120 από 450 (19 Σελ.)