Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies 🍪
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Μάθετε περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου.

Eleaf GS Drive Atomizer 2ml

Μη Επισκευάσιμοι - Eleaf GS Drive Atomizer 2ml
Μη Επισκευάσιμοι - Eleaf GS Drive Atomizer 2ml
Μη Επισκευάσιμοι - Eleaf GS Drive Atomizer 2ml
Μη Επισκευάσιμοι - Eleaf GS Drive Atomizer 2ml
Μη Επισκευάσιμοι - Eleaf GS Drive Atomizer 2ml
Μη Επισκευάσιμοι - Eleaf GS Drive Atomizer 2ml
Eleaf GS Drive Atomizer 2ml
Από 13,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,48€
Δωρεάν με εξαργύρωση 130 πόντων
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο. Παράδοση 3 - 4 ημέρες
  • Κατασκευαστής: Eleaf
  • Κωδικός: e3454

Διαθέσιμες Επιλογές

Καλάθι
Επιθυμητό Σύγκριση
O ELEAF GS Drive είναι από τους μικρότερους ατμοποιητές! Με πλάτος 16.5 χιλιοστών και ύψος λίγο πάνω από 5 εκατοστά, χωράει και ταιριάζει σε κάθε mod! Πανέμορφος και γυαλιστερός, ο GS Drive θα ξεχωρίσ... Περισσότερα
Ετικέτες: eleaf , gs , drive , atomizer , 2ml , e3454 , μη , επισκευάσιμοι
O ELEAF GS Drive είναι από τους μικρότερους ατμοποιητές! Με πλάτος 16.5 χιλιοστών και ύψος λίγο πάνω από 5 εκατοστά, χωράει και ταιριάζει σε κάθε mod! Πανέμορφος και γυαλιστερός, ο GS Drive θα ξεχωρίσει μέσα από το διακριτικό του ύφος!
Ο GS Drive χρησιμοποιεί τις κλασικές πλέον αντιστάσεις ELEAF GS Air, που ταιριάζουν απόλυτα σε όσους συνηθίζουν την σφικτή ή πιο χαλαρή τσιγαρίσια τζούρα.
Έρχεται με την νέα αντίσταση GS Air M Coil, που χρησιμοποιεί αντί για το συνηθισμένο σύρμα, πλέγμα (Mesh), που προσφέρει άμεση και σταθερή λειτουργία, μεγάλη επιφάνεια για δημιουργία ασυνήθιστα πλούσιου ατμού και πεντακάθαρη γεύση!
Το γέμισμα του ELEAF GS Drive γίνεται από το πάνω μέρος με έναν επαναστατικά σχεδιασμένο childproof διακόπτη! Πιέζετε το πλήκτρο και σπρώχνετε προς τα δεξιά, μέχρι να φανεί η οπή αναπλήρωσης! Έτσι, θα έχετε άμεση αναπλήρωση, χωρίς διαρροές!
Το δαχτυλίδι ρύθμισης αέρα του GS Drive βρίσκεται στο κάτω μέρος και διαθέτει αρκετά ευρεία είσοδο αέρα για χαλαρές πνευμονικές τζούρες και κλείνει για ακόμα και πλήρως σφικτές τζούρες, κατάλληλες για όσους επιθυμούν Mouth-to-Lung άτμισμα.

Χαρακτηριστικά Ατμοποιητή:
Διάμετρος: 16.5mm
Μήκος: 56mm (μαζί με το Drip Tip)
Χωρητικότητα: 2ml
Σπείρωμα: 510
Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι και Pyrex
Airflow control στην βάση του ατμοποιητή
Αποσυναρμολογούμενα μέρη για εύκολο καθαρισμό
Αναπλήρωση υγρού από το πάνω μέρος με ειδικό διακόπτη
Χρώμα: Ασημί

Περιεχόμενα Συσκευασίας
1 x ELEAF GS Turbo ατμοποιητής με προεγκατεστημένη αντίσταση GS Air M (Mesh) 0.35 Ohm
1 x Εγχειρίδιο χρήσης στα Αγγλικά

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε