Υγρά αναπλήρωσης

Υγρό Αναπλήρωσης

Εμφάνιση 409 έως 432 από 450 (19 Σελ.)

γεύσεις, ecig, άρωμα, βανίλια, bourbon, 10ml, e1202-vabo

Άρωμα Βανίλια Bourbon 10ml

rating
€5.00

Βανίλια Bourbon Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Βανίλια Bourbon Η βανίλια Μαδαγασκάρης έχει υπέροχα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά που την κάνουν περιζήτητη ανάμεσα στις ποικιλίες βανίλιας. Πλούσια κρεμώδη γεύ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, τutti, frutti, 10ml, e1200-tufr

Άρωμα Τutti Frutti 10ml

rating
€5.00

Τutti Frutti Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Τutti Frutti Μια καταπληκτική σαλάτα από ποικιλία φρούτων που θυμίζει καλοκαίρι σε μορφή υγρού αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σίγουρα θα το απολαύσετε, τόσο στη γεύση,..

γεύσεις, ecig, άρωμα, καπνός, τοσκάνης, reserve, 10ml, e1199-ture

Άρωμα Καπνός Τοσκάνης Reserve 10ml...

rating
€5.00

Καπνός Τοσκάνης Reserve Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Καπνός Τοσκάνης Reserve   Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, φράουλα, 10ml, e1193-strw

Άρωμα Φράουλα 10ml

rating
€5.00

Φράουλα Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Φράουλα. Μοναδικό άρωμα και δροσερή γεύση από την πεντανόστιμη ζουμερή φράουλα Fragaria vesca. Ένα πολυετές ποώδες φυτό όπου σχηματίζει πολλούς βλαστούς δίνοντάς μας απαλά αρώμ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, δυόσμος, 10ml, e1191-spea

Άρωμα Δυόσμος 10ml

rating
€5.00

Δυόσμος Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Δυόσμος Ο δυόσμος χρησιμοποιείται ως τονωτικό και χωνευτικό βότανο καθώς και στην μαγειρική. Τώρα έχει εισχωρήσει και στον χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου και κατακτά πολλούς θα..

γεύσεις, ecig, άρωμα, ρούμι, τζαμάικας, 10ml, e1187-jaru

Άρωμα Ρούμι Τζαμάικας 10ml...

rating
€5.00

Ρούμι Τζαμάικας Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Ρούμι Τζαμάικας   Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, τριαντάφυλλο, 10ml, e1184-rose

Άρωμα Τριαντάφυλλο 10ml

rating
€5.00

Τριαντάφυλλο Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Τριαντάφυλλο Εξαιρετικό άρωμα και γεύση από το ευωδιαστό άνθος του τριαντάφυλλου . Από τα ροδοπέταλα της αρωματικότερης ποικιλίας Princess Sissy, παρασκευάσαμε αυτό το &nb..

γεύσεις, ecig, άρωμα, energy, 10ml, e1147-ener

Άρωμα Energy 10ml

rating
€5.00

Energy Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Energy Energy. Η μοναδική γεύση και το υπέροχο άρωμα, μας ταξιδεύει στον κόσμο των Energy Drinks. Η υψηλή ποιότητα συστατικών, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα Energy Drinks τη..

γεύσεις, ecig, άρωμα, ανανάς, 10ml, e1179-piap

Άρωμα Ανανάς 10ml

rating
€5.00

Ανανάς Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Ανανάς Το υγρό αναπλήρωσης με γεύση ανανά θα χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και εξωτικής ηρεμίας σε όσους θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινή καπνική τους γεύση. Σημ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, ροδάκινο, 10ml, e1176-peac

Άρωμα Ροδάκινο 10ml

rating
€5.00

Ροδάκινο Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Ροδάκινο Το σαρκώδες, αρωματικό, γλυκό και υπόξινο υγρό αναπλήρωσης με πλούσια γεύση ζουμερού και δροσερού ροδάκινου. Η εύγευστη ποικιλία του, από καλλιέργειες Νάουσας, σε απο..

γεύσεις, ecig, άρωμα, καπνός, maxx-blend, 10ml, e1169-maxx

Άρωμα Καπνός Maxx-Blend 10ml

rating
€5.00

Καπνός Maxx-Blend Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Καπνός Maxx-Blend   Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, λάιμ, 10ml, e1166-lime

Άρωμα Λάιμ 10ml

rating
€5.00

Λάιμ Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Λάιμ Το λάιμ είναι το μικρό πράσινο εσπεριδοειδές, γνωστό και ως μοσχολέμονο. Έχει πιο έντονη γεύση από αυτήν του λεμονιού και χρησιμοποιείται στη μαγειρική, στη ζαχαροπλαστική, &..

γεύσεις, ecig, άρωμα, λεμόνι, 20ml, e1165-lemo

Άρωμα Λεμόνι 20ml

rating
€8.00

Άρωμα Λεμόνι 20ml Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Λεμόνι Γεύση και άρωμα Μαγληνής ποικιλίας φρέσκου λεμονιού. Ο καρπός του σε μεσαίο μέγεθος με λείο και λεπτό φλοιό, ωριμάζει νωρίς το φθινόπωρο. Η δυναμική απόλαυση τ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, καπνός, λατάκια, 10ml, e1163-lata

Άρωμα Καπνός Λατάκια 10ml...

rating
€5.00

Καπνός Λατάκια Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Καπνός Λατάκια   Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, γιασεμί, 10ml, e1160-jasm

Άρωμα Γιασεμί 10ml

rating
€5.00

Γιασεμί Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Γιασεμί Γαλλικός τύπος ιασμελαίου από λευκά άνθη. Από το υγρό γιασεμιού αναδύεται ένα γλυκό, λεπτεπίλεπτο και πολύ ευχάριστο άρωμα εξαιρετικό για το ηλεκτρονικό μας τσιγάρο. ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, μέλι, 10ml, e1157-hone

Άρωμα Μέλι 10ml

rating
€5.00

Μέλι Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Μέλι Το μέλι είναι ένα αρωματικό και γλυκό υλικό που έχει μπει στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Τα αρώματα γύρης ανθών μαζί και ελάτου, δίνουν την μοναδική γεύση αυτού του μελι..

γεύσεις, ecig, άρωμα, φουντούκι, 10ml, e1155-haze

Άρωμα Φουντούκι 10ml

rating
€5.00

Φουντούκι Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Φουντούκι Έντονη γεύση φρεσκοψημένου φουντουκιού με ιδιαίτερη γλυκίζουσα γεύση από αυτοφυείς και άγριες καλλιέργειες. Η γεύση αυτού του καρπού θα ξετρελάνει κάθε χρήστη ηλεκτ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, φρούτα, του, δάσους, 10ml, e1149-frfo

Άρωμα Φρούτα του Δάσους 10ml...

rating
€5.00

Φρούτα του Δάσους Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Φρούτα του Δάσους Φρούτα Δάσους. Συνηθίζουμε να αποκαλούμε φρούτα των δάσους πάρα πολλά και διάφορα είδη μούρων και άλλων μικρών φρούτων. Το υγρό αναπλήρωσης Φρούτα τ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, μπισκότο, 10ml, e1137-bisc

Άρωμα Μπισκότο 10ml

rating
€5.00

Μπισκότο Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Μπισκότο Το μπισκότο είναι γλύκισμα από ζύμη διαμορφωμένη σε μικρά και λεπτά κομμάτια, τα οποία ψήνονται καλά στο φούρνο, ώστε να γίνουν τραγανά. Μέσα από αυτή τη διαδικασία π..

γεύσεις, ecig, άρωμα, cola, 10ml, e1136-cola

Άρωμα Cola 10ml

rating
€5.00

Cola Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Cola Η cola είναι ένα μίγμα καφεΐνης με χρώμα καραμέλας. Ένα υγρό αναπλήρωσης, δροσερής επιλογής.  Είναι διαθέσιμο να ξετρελάνει πολλούς χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, καρύδα, 10ml, e1133-coco

Άρωμα Καρύδα 10ml

rating
€5.00

Καρύδα Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Καρύδα Όλοι γνωρίζουμε την καταπληκτική γεύση και το πλούσιο άρωμα που μας χαρίζει η καρύδα. Τώρα η eCig μας δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνουμε το άρωμα και την γεύση της και..

γεύσεις, ecig, άρωμα, κανέλα, 10ml, e1132-cinn

Άρωμα Κανέλα 10ml

rating
€5.00

Κανέλα Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Κανέλα Η κανέλα παραγωγής Κεϋλάνης είναι ένα μπαχαρικό με πολλές χρήσεις και μεγάλη ιστορία στην αρχαία Αίγυπτο. Εμείς σφραγίσαμε το πλούσιο άρωμα της σε ένα φιαλίδιο και σας το..

γεύσεις, ecig, άρωμα, σοκολάτα, 10ml, e1131-choc

Άρωμα Σοκολάτα 10ml

rating
€5.00

Σοκολάτα Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Σοκολάτα Το Theobroma cacao κοινώς κακαόδεντρο, το συναντάμε στη κεντρική Αμερική του οποίου το σημαντικότερο παράγωγο είναι η σοκολάτα. Το υγρό αναπλήρωσης με άρωμα σοκολάτας..

γεύσεις, ecig, άρωμα, κεράσι, 10ml, e1130-cher

Άρωμα Κεράσι 10ml

rating
€5.00

Κεράσι Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Κεράσι Ο βαθυκόκκινος και χυμώδης καρπός του κερασιού ωριμάζει μόνο το καλοκαίρι, υποχρεώνοντας μας να το γευόμαστε μόνο μερικές εβδομάδες το χρόνο. Η ποικιλία του SUNBURST, κόκ..

Εμφάνιση 409 έως 432 από 450 (19 Σελ.)