Υγρά αναπλήρωσης

Υγρό Αναπλήρωσης

Εμφάνιση 433 έως 456 από 464 (20 Σελ.)

γεύσεις, ecig, άρωμα, καπνός, maxx-blend, 10ml, e1169-maxx

Άρωμα Καπνός Maxx-Blend 10ml

rating
€5.00

Καπνός Maxx-Blend Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Καπνός Maxx-Blend   Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, λάιμ, 10ml, e1166-lime

Άρωμα Λάιμ 10ml

rating
€5.00

Λάιμ Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Λάιμ Το λάιμ είναι το μικρό πράσινο εσπεριδοειδές, γνωστό και ως μοσχολέμονο. Έχει πιο έντονη γεύση από αυτήν του λεμονιού και χρησιμοποιείται στη μαγειρική, στη ζαχαροπλαστική, &..

γεύσεις, ecig, άρωμα, λεμόνι, 20ml, e1165-lemo

Άρωμα Λεμόνι 20ml

rating
€8.00

Άρωμα Λεμόνι 20ml Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Λεμόνι Γεύση και άρωμα Μαγληνής ποικιλίας φρέσκου λεμονιού. Ο καρπός του σε μεσαίο μέγεθος με λείο και λεπτό φλοιό, ωριμάζει νωρίς το φθινόπωρο. Η δυναμική απόλαυση τ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, καπνός, λατάκια, 10ml, e1163-lata

Άρωμα Καπνός Λατάκια 10ml...

rating
€5.00

Καπνός Λατάκια Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Καπνός Λατάκια   Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, γιασεμί, 10ml, e1160-jasm

Άρωμα Γιασεμί 10ml

rating
€5.00

Γιασεμί Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Γιασεμί Γαλλικός τύπος ιασμελαίου από λευκά άνθη. Από το υγρό γιασεμιού αναδύεται ένα γλυκό, λεπτεπίλεπτο και πολύ ευχάριστο άρωμα εξαιρετικό για το ηλεκτρονικό μας τσιγάρο. ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, μέλι, 10ml, e1157-hone

Άρωμα Μέλι 10ml

rating
€5.00

Μέλι Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Μέλι Το μέλι είναι ένα αρωματικό και γλυκό υλικό που έχει μπει στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Τα αρώματα γύρης ανθών μαζί και ελάτου, δίνουν την μοναδική γεύση αυτού του μελι..

γεύσεις, ecig, άρωμα, φουντούκι, 10ml, e1155-haze

Άρωμα Φουντούκι 10ml

rating
€5.00

Φουντούκι Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Φουντούκι Έντονη γεύση φρεσκοψημένου φουντουκιού με ιδιαίτερη γλυκίζουσα γεύση από αυτοφυείς και άγριες καλλιέργειες. Η γεύση αυτού του καρπού θα ξετρελάνει κάθε χρήστη ηλεκτ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, φρούτα, του, δάσους, 10ml, e1149-frfo

Άρωμα Φρούτα του Δάσους 10ml...

rating
€5.00

Φρούτα του Δάσους Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Φρούτα του Δάσους Φρούτα Δάσους. Συνηθίζουμε να αποκαλούμε φρούτα των δάσους πάρα πολλά και διάφορα είδη μούρων και άλλων μικρών φρούτων. Το υγρό αναπλήρωσης Φρούτα τ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, μπισκότο, 10ml, e1137-bisc

Άρωμα Μπισκότο 10ml

rating
€5.00

Μπισκότο Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Μπισκότο Το μπισκότο είναι γλύκισμα από ζύμη διαμορφωμένη σε μικρά και λεπτά κομμάτια, τα οποία ψήνονται καλά στο φούρνο, ώστε να γίνουν τραγανά. Μέσα από αυτή τη διαδικασία π..

γεύσεις, ecig, άρωμα, cola, 10ml, e1136-cola

Άρωμα Cola 10ml

rating
€5.00

Cola Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Cola Η cola είναι ένα μίγμα καφεΐνης με χρώμα καραμέλας. Ένα υγρό αναπλήρωσης, δροσερής επιλογής.  Είναι διαθέσιμο να ξετρελάνει πολλούς χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου. Σημ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, καρύδα, 10ml, e1133-coco

Άρωμα Καρύδα 10ml

rating
€5.00

Καρύδα Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Καρύδα Όλοι γνωρίζουμε την καταπληκτική γεύση και το πλούσιο άρωμα που μας χαρίζει η καρύδα. Τώρα η eCig μας δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνουμε το άρωμα και την γεύση της και..

γεύσεις, ecig, άρωμα, κανέλα, 10ml, e1132-cinn

Άρωμα Κανέλα 10ml

rating
€5.00

Κανέλα Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Κανέλα Η κανέλα παραγωγής Κεϋλάνης είναι ένα μπαχαρικό με πολλές χρήσεις και μεγάλη ιστορία στην αρχαία Αίγυπτο. Εμείς σφραγίσαμε το πλούσιο άρωμα της σε ένα φιαλίδιο και σας το..

γεύσεις, ecig, άρωμα, σοκολάτα, 10ml, e1131-choc

Άρωμα Σοκολάτα 10ml

rating
€5.00

Σοκολάτα Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Σοκολάτα Το Theobroma cacao κοινώς κακαόδεντρο, το συναντάμε στη κεντρική Αμερική του οποίου το σημαντικότερο παράγωγο είναι η σοκολάτα. Το υγρό αναπλήρωσης με άρωμα σοκολάτας..

γεύσεις, ecig, άρωμα, κεράσι, 10ml, e1130-cher

Άρωμα Κεράσι 10ml

rating
€5.00

Κεράσι Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Κεράσι Ο βαθυκόκκινος και χυμώδης καρπός του κερασιού ωριμάζει μόνο το καλοκαίρι, υποχρεώνοντας μας να το γευόμαστε μόνο μερικές εβδομάδες το χρόνο. Η ποικιλία του SUNBURST, κόκ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, καραμέλα, 10ml, e1129-cara

Άρωμα Καραμέλα 10ml

rating
€5.00

Καραμέλα Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Καραμέλα Η λέξη 'καραμέλα' προέρχεται από το λατινικό Callamellus. Η Ιταλοί επινόησαν τη λέξη Caramella. Φρέσκο αγελαδινό βούτυρο με βελούδινη υφή και κρύσταλλοι ακατέργαστης ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, καπουτσίνο, 10ml, e1128-capp

Άρωμα Καπουτσίνο 10ml

rating
€5.00

Καπουτσίνο Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Καπουτσίνο Το υγρό αναπλήρωσης καπουτσίνο μας δίνει την ευχάριστη γεύση και μυρωδιά φρέσκων καβουρντισμένων κόκκων εσπρέσο. Σίγουρα θα γίνει το τέλειο συνοδευτικό του καφέ σ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, πεπόνι, 10ml, e1127-melo

Άρωμα Πεπόνι 10ml

rating
€5.00

Πεπόνι Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Πεπόνι Το υγρό αναπλήρωσης με άρωμα πεπόνι έχει γλυκιά και αρωματική γεύση. Δίνει δροσερή αίσθηση, χυμώδης και μαλακή, με ευχάριστο άρωμα πεπονιού. Το υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονι..

γεύσεις, ecig, άρωμα, καπνός, camtel, 10ml, e1126-camt

Άρωμα Καπνός Camtel 10ml

rating
€5.00

Καπνός Camtel Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Καπνός Camtel   Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευτε..

γεύσεις, ecig, άρωμα, βutter, scotch, 10ml, e1125-busc

Άρωμα Βutter Scotch 10ml

rating
€5.00

Βutter Scotch Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Βutter Scotch Το Butterscotch με έντονη γεύση την καραμέλα βουτύρου θα σας ξετρελάνει στο υγρό eCig. Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία απ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, μπανάνα, 10ml, e1117-bana

Άρωμα Μπανάνα 10ml

rating
€5.00

Μπανάνα Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Μπανάνα   Σημείωση: Το παραπάνω προϊόν θα πρέπει να αναμειχθεί με μία από τις βάσεις υγρού πριν από τη χρήση. Για τη δοσολογία παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα χαρακ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, baileys, 10ml, e1116-bail

Άρωμα Baileys 10ml

rating
€5.00

Baileys Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Baileys Tο Baileys ήταν το πρώτο Ιρλανδικό λικέρ κρέμας στην αγορά. Έχει ως βάση το ουίσκι και την κρέμα. Ευχάριστη γεύση και εκπληκτικό άρωμα από το εξαιρετικά κρεμώδες λικέρ ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, μήλο, 10ml, e1112-appl

Άρωμα Μήλο 10ml

rating
€5.00

Μήλο Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Μήλο Τα Μήλα Ζαγοράς θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο με την ετικέτα «Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης» μια σημαντική διάκριση που δίνεται σε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. ..

γεύσεις, ecig, άρωμα, αμύγδαλο, 10ml, e1111-almo

Άρωμα Αμύγδαλο 10ml

rating
€5.00

Αμύγδαλο 10ml Συμπυκνωμένο άρωμα για παρασκευή υγρού αναπλήρωσης με άρωμα Αμύγδαλο Όλη η γεύση και το άρωμα ενός καβουρντισμένου αμύγδαλου είναι διαθέσιμα να τα απολαμβάνετε κάθε ώρα της ημέρας, αφήνοντας τέλεια μυρωδιά στο χώρο τον οποίο ..

-32% off
eCig White Label - Ban Anna

ecig, white, label, ban, anna, e1325-bana

Ban Anna

rating

€3.40

€5.00

Ban Anna Υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου από την eCig Hellas με άρωμα Μπανάνα Στη τιμή περιλαμβάνεται ο νέος φόρος E.Φ.Κ Περισσότερες πληροφορίες εδώ...

Εμφάνιση 433 έως 456 από 464 (20 Σελ.)